Play Video

Працюємо зі складними GDPR, CCPA, LGPD проєктами. Робимо data privacy compliance конкурентною перевагою ІТ-компаній завдяки більшій довірі користувачів.

Наші ключові фахівці з приватності

Марта Капко

Марта Капко

IT-юристка в Legal IT Group

Антон Тарасюк

Керуючий партнер в Legal IT Group, LLM, CIPP/E, CIPM, FIP

Data protection officer

Катерина Дубас

Голова практики приватності в Legal IT Group, LLM, CIPP/E, CIPT, FIP

Ігор Котков

IT-юрист в Legal IT Group, CIPP/E, CIPM, FIP

Наші ІТ / privacy юристи виступають як DPO / privacy officers для великих продуктових ІТ-компаній. Ми максимально швидко інтегруємось у діяльність клієнта та стаємо частиною команди.

Уся комунікація та deliverables — в онлайн-режимі в Slack, Google docs та інших зручних системах.

Наші послуги

GDPR Compliance

Як результат, компанія отримує звіт з наступними складовими:

  • Карта руху персональних даних (візуалізація всіх процесів щодо обробки персональних даних компанією)
  • Стан відповідності GDPR на даний момент (фіксуємо реальний стан речей)
  • GAP assessment (визначаємо, які саме зміни необхідні компанії для досягнення GDPR compliance) 
  • Action plan (План дій з підготовки та структурування GDPR документів)

Зазвичай, як результат, компанія отримує:

  • Політики, процедури, тексти згод, кукі-банерів та інші GDPR документи як для розміщення на сайті / в додатку, так і для внутрішнього користування. Перелік і наповнення залежить від кейсу
  • Інструкції та поради щодо впровадження розробленої документації
  • Тренінги для команди з перевіркою знань онлайн 
  • Демонстраційні GDPR активи (FAQ GDPR тексти на сайт, GDPR презентації для продажів, тощо)

GDPR compliance — це динамічний процес. Ми залишаємось на зв'язку і в погодинному форматі готові допомагати з GDPR викликами.

Катерина Дубас. Голова практики приватності в Legal It Group

Ми розділяємо GDPR compliance послугу на 3 етапи: спочатку аналіз та планування, далі документація та її впровадженні, потім — підтримка.

Це фундаментальний підхід, що дозволяє говорити про реальне впровадження GDPR compliance в компанії.

Окремі GDPR / privacy compliance послуги

Ми надаємо як комплексні GDPR compliance послуги, де відправною точкою є побудова privacy jorney map, так і допомогу в конкретних ситуаціях, наприклад – розробка DPA чи драфтинг privacy policy на сайту

Ми надаємо онлайн-консультації щодо приватності з конкретних питань за наперед узгодженою ціною. Ваше питання може стосуватися умов DPA з клієнтом, необхідності складання додаткових політик для проходження аудиту від замовника або ж заповнення опитувальника. Іноді ж стоїть завдання усвідомити, чи вірно визначено правову підставу для обробки даних і отримати консультацію щодо тексту згоди на обробку даних (consent). Ціна залежить від обсягу та складності завдання і розраховується на основі погодинного рейту.

Ми будемо раді консультувати та підтримувати Вас на регулярній основі та допомогти з вирішенням privacy задач в онлайн-режимі. 

Наша команда — це сертифіковані (CIPP/E) privacy спеціалісти і ми є DPO для багатьох ІТ-компаній. Деталі послуги можна дізнатись тут.

  • супровід компанії при перевірці документації наглядовим органом;
  • супровід комунікації компанії з наглядовим органом;
  • допомога при комунікації з суб’єктом даних (кінцевим користувачем, споживачем послуг компанії);
  • складання звернень до наглядового органу за консультацією і допомога з втіленням рекомендацій наглядового органу.
  • супровід розкриття даних і передачі прав контролера персональних даних;
  • встановлення відносин з наглядовим органом в країні нового контролера даних.
  • заповнення опитувальників з питань належного захисту персональних даних;
  • проходження програм перевірки відповідності підрядників вимогам законодавства про захист персональних даних;
  • аудити щодо приватності контрагентів та інші перевірки виконання компанією вимог законів про захист персональних даних.

Підготуємо кастомізовані GDPR-compliant політики приватності та кукі політики для Вашого сайту чи додатку. Також допоможемо з шаблоном GDPR consent чи GDPR notice. Звертайтесь!

Маючи великий досвід у GDPR супроводі ІТ-бізнесу, ми радо допоможемо з проведенням передбачених GDPR процедур та асестментів.

Ми радо допоможемо з підготовкою data processing agreements для підрядників ІТ-компанії.

Ми проводимо онлайн GDPR тренінги для команди, як у форматі general GDPR knowledge, так і кастомно з поясненням специфіки обробки даних саме Вашою компанією.

Скільки коштують наші послуги?

Антон Тарасюк. IT-юрист, CIPP/E, managing partner в Legal IT Group

Privacy compliance — це історія про побудову довірливих
відносин з користувачами та клієнтами

Наш рейт — 100 USD / година (в гривневому еквіваленті для угод з резидентами України). Ми будемо раді порахувати бюджет Вашого проєкту.

Наші клієнти

Наш GDPR / privacy блог

Australian Privacy Act: нові австралійські правила захисту даних
П’ять причин чому фармкомпаніям потрібен DPO у 2024 році
Нововведення у сфері передачі персональних даних з Великої Британії: UK Extension to the EU-US DPF та IDTA/UK Addendum

Твоє запитання IT юристам? Зв'язатися з нами