+380442055410 a@legalitgroup.com г. Киев, ул. Пимоненко, 13

Політика конфіденційності

 

Останнє оновлення   6.03.2017

 

Ця політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується і розкривається ТОВ «Правниче бюро «Авокадо» (далі також Компанія) при  відвідуванні вами сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси): http://www.legalitgroup.com/ (далі — Сайт).

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Відвідуючи Сайт ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим ви підтверджуєте, ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, що маються повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами країни Вашої юрисдикції давати таку згоду.

Ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. Якщо ми внесемо зміни, то ми повідомимо вам, оновивши дату в верхній частині політики. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності, коли ви отримуєте доступ до Сайту, щоб залишатись проінформованим про наші інформаційні методи і способи, якими Ви можете допомогти захистити вашу конфіденційність.

 

  1. Персональні дані. Терміни

Володілець персональних даних — фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Згода суб’єкта персональних даних — будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

Розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані;

Суб’єкт персональних даних — фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.

 

        

  1. Права суб’єктів персональних даних

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

        

  1. Збір інформації

Інформація збирається автоматично через Сайт.

Коли ви отримуєте доступ до Сайту, ми автоматично збираємо інформацію про Вас, в тому числі це є:

  • Лог файли: Ми реєструємо інформацію про використання Сайту, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу, і вашу IP-адресу.
  • Інформація про пристрій: Ми збираємо інформацію про пристрій, який ви використовуєте для доступу до Сайту (далі в цій політиці конфіденційності — Пристрої), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби і т.д.
  • Інформація про використання: Ми збираємо інформацію про використання Сайту, в тому числі і ваші дії на Сайті, якщо такі є.
  • Інформація про інтереси: ми збираємо інформацію про матеріал, який вас цікавить, пов’язаний з використанням вами Сайту.
  • Ваші геолокації: Ми збираємо інформацію про ваші геолокації.

            Інформація, яку ми збираємо з інших джерел

Ми також можемо отримувати інформацію з інших джерел і об’єднувати з інформацією, яку ми збираємо через Сайт.

        

  1. 4. Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, в тому числі:

  • Для розробки нових сайтів і послуг;
  • Забезпечувати, підтримувати і покращувати Сайт;
  • Забезпечувати і поставляти продукти і послуги, які ви запросили і відправляти вам відповідну інформацію;
  • Надсилати вам повідомлення;
  • Надсилати вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або нами. При цьому, ми не несемо ніякої відповідальності за зміст, наданих третіми сторонами послуг або товарів;
  • надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, що на нашу думку, буде представляти інтерес для Вас;
  • персоналізувати і поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;
  • Надавати посилання в поєднанні з інформацією, яку ми отримуємо від інших, щоб допомогти зрозуміти ваші потреби і надавати вам кращий сервіс;
  • Реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформацію, в тому числі – в Україні.

        

  1. 5. Обмін інформацією

Ми можемо надавати інформацію про Вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій політиці конфіденційності:

  • Постачальниками, консультантами та іншими постачальниками послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт від нашого імені;
  • У відповідь на запит про надання інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації відповідно до будь-якого застосовуваного законодавства, правил або судового процесу;
  • Якщо ми вважаємо, що ваші дії не узгоджуються з духом або текстом наших угод або політик для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки компанії або інших осіб;
  • У зв’язку з, або під час переговорів, будь-якого злиття, продажу активів компанії, фінансування або придбання всіх або частини нашого бізнесу іншій компанії;
  • Третім особам, що бажають забезпечити рекламу відповідного змісту для вас і мають правові відносини з нами (ми надаємо тільки знеособлену інформацію в даному випадку).

Ми також можемо надавати третім особам на наш вибір зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана вашої ідентифікації.

        

  1. Обмін через соціальні мережі

Сайт може запропонувати обмін через соціальні мережі і інші інтегровані інструменти (такі як Facebook «Like» кнопки), які дозволяють ділитись інформацією з Сайту. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору і обробки даних в зв’язку з особливостями обміну через соціальні мережі, будь ласка, відвідайте політику конфіденційності суб’єктів, які надають ці можливості.

        

  1. 7. Реклама і аналітика Послуги, що надаються третіми особами

Ми можемо дозволити третім сторонам надавати контекстні та інші рекламні оголошення і надавати аналітичні послуги пов’язані з роботою Сайту. Ці особи можуть використовувати різні ідентифікатори для збору інформації про використання програми, в тому числі вашу IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатори пристроїв, програмного забезпечення та інформацію про обладнання, часовий пояс і інформацію про використання, в тому числі інформацію, викладену в пункті 1 цієї політики конфіденційності. Ця інформація може бути використана Компанією та іншими, крім усього іншого, для визначення популярності певного контенту, для забезпечення контекстної та іншої реклами, і краще зрозуміти вашу діяльність на Сайті.

  1. 8. Безпека

Компанія приймає розумні заходи для захисту інформації про вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

        

  1. 9. Зв’язок

Ви можете звернутись з запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності в будь-який час по електронній пошті a@legalitgroup.com.

Push-повідомлення

З вашої згоди ми можемо відправляти Push-повідомлення або попередження коли ви знаходитесь на Сайті або на вашу електронну пошту чи мобільний номер, що були вказані вами при заповненні форми запиту на Сайті, щоб забезпечити інформацію, що відноситься до Сайту, оновлення послуг, рекламні повідомлення та інші відповідні повідомлення.

Заповнюючи форму запиту на Сайті ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Компанії та/або її партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.

  1. 10. Зберігання інформації

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Компаніє доцільним.